Only and Sons; hippe kleding voor een leuke prijs

Wanneer je als man voor een schappelijk prijs een nieuwe garderobe bij elkaar zoekt, kom je al snel uit bij grote retailbedrijven als H&M en Zara. Leuke kleding, maar wel altijd duidelijk herkenbaar afkomstig van deze grote ketens (precies zoals een Ikea huisinrichting ook altijd direct herkenbaar is ;-).

Kleding tip voor hem

Het kan natuurlijk ook anders; zo shoppen sinds kort vooral bij de Only and Sons winkel; wat ons betreft de aanrader van dit moment! Mooie kleding, trendy, goed van prijs (betaalbaar dus) en het wordt altijd goedgekeurd door de mannen (ja, beetje ouderwets misschien, maar wij shoppen vooral de kleding voor onze partners).

Coole collectie, geschikt voor iedere man

Het assortiment bestaat vooral uit hippe trendy streetwear, maar met een wat klassieke twist; draagbaar voor iedere man dus. Opvallend binnen de huidige zomercollectie zijn de kekke chino’s. Lekker kort, zodat iedere associatie met de bermuda korte broek in het niet valt. De chino’s zijn ook verkrijgbaar in jeans uitvoering.

De opvallende prints op de overhemden met korte mouw vullen de huidige look compleet aan. En wat ons betreft de #modetip van dit moment: de skinny chino. Hang je skinny-jeans maar terug in de kast en ga voor deze topper! De skinny chino kun je zowel casual dragen als gekleed, met andere woorden: draag er zowel een shirt op als een klassiek overhemd.

De skinny heren-chino kun je eigenlijk als vervanger zien van de skinny jeans.

Waar te koop?

Only and Sons vind je zowel online terug binnen diverse kledingwebshops, als ook in de fysieke winkel. Praktisch ieder winkelcentrum heeft wel een kledingfiliaal waar je Only and Sons kunt kopen.