Ik ben verliefd op mijn Falke run dark grey sokken!

Okay voor opgenomen dit klinkt echt heel nerdy, maar ik ben verliefd geworden op mijn laatste aankoop namelijk de ongelooflijk fantastische Falke run sokken. Ik heb ze gekocht in de kleur dark grey wat wij in het Nederlands zouden noemen donker grijs.

Ik was al jaren op zoek naar een goede sportsok. Wat zijn die moeilijk te vinden zeg. Gewone huis tuin en keuken sokken ja die zijn er genoeg. Maar een echte fijne doorademende sportieve sok dat is zeer lastig te vinden. Waar ik ze voor gebruik. Zoals de naam van deze sok al aangeeft om te rennen. Dus hardlopen, maar ook alle sporten waar hardlopen bij komt kijken. Bijvoorbeeld hockey. Je kunt niet wandelend hockeyen toch?

Ik kwam de Falke sokken tegen tijdens het browsen op het internet. Specifiek hier kocht ik Falke run dark grey sokken. Het leuke bij hemdvoorhem is de gratis verzending. Retourneren is ook gratis maar ik zal deze sokken nooit te nimmer retourneren dat begrijp je wel dus niet echt relevant voor mij. Misschien wel relevant voor jou. Maar ja, de maten kunnen soms afwijken. Soms twijfel je wel eens over je maat. Nou ik vertel je ik koos voor 39 – 40 (ik heb maat 39) en deze zaten als gegoten. Niet te groot niet te klein. Ideaal dus.

Nu we toch aan het winkelen zijn heb ik ook maar gekeken naar huissokken. In dit opzicht waren en meerdere keuzes. Maar ik kocht uiteindelijk Sensitive Berlin antraciet sokken. Ze bevallen me tot nu toe goed. Het is een goed koppel die Sensitive Berlin voor thuis dus en dan Run voor tijdens de sportieve aangelegenheden.

Falke is sowieso een fenomenaal merk. Ik noem ze ook wel de BMW onder de sokken merken. Hoge kwaliteit. Redelijke prijzen. Veel keus. Stijlvol uiterlijk. Zakelijk, sportief, van alle markten thuis, echt een allround topper.

Ze zijn overigens naadloos, al die sokken. Ik heb zo een hekel aan sokken waar je die naad voelt. Daar kan ik helemaal gek van worden vertel ik je. Het is goed om te weten dat je bij Falke je daar nooit zorgen om hoeft te maken, je kunt ze blindelings bestellen. Falke zal je nooit teleurstellen. Het zijn Duitsers. Wanneer is de laatste keer dat een Duitse auto je teleurstelde. Nimmer toch? Dat bedoel ik kies gewoon voor superieure Duitse kwaliteit herensokken en je leven is in 1 bepaald opzicht een stuk plezanter geworden.