Hoe stijl jij je outfit het beste?

De meeste mensen zeggen dat je outfit pas af is als je deze gecombineerd hebt met de juiste accessoires. En als het aan mij vraagt, is dit ook zeker waar. Je outfit zonder accessoires kan erg leuk zijn je accessoires geven zijn echt de finishing touch. Dat extraatje mist gewoon zonder accessoires. Een balans vinden in het aantal accessoires kan soms nog wel lastig zijn; je wilt zeker niet te weinig maar ook te veel kan soms erg heftig zijn. Wil jij weten hoe jij het beste je outfit kan stijlen met accessoires? Lees dan snel dit artikel af.

Een statement maken

Wil je graag een statement maken? Ga dan voor een accessoires die dit ook echt uitstraalt. Hierbij is de kleur superbelangrijk. Als je een basic outfit aanhebt zou je bijvoorbeeld een super kleurrijke dames riem kunnen dragen. Je zorgt dat dat je riem eruit springt.

Zoals ik al eerder zei zijn kleuren erg belangrijk. Tegenwoordig is het superleuk om bijvoorbeeld rood op rood te dragen. Wel is het belangrijk dat je zorgt dat als je verschillende kleuren draagt, dit niet te veel verschillende kleuren zijn. De regel is meestal niet meer dan 3 kleuren. Daarnaast moet je met je accessoires opletten dat je niet zowel goud als zilver draagt. Verder zou je natuurlijk elke outfit kunnen combineren met een leren dames tas. Dit straalt veel luxe uit en is ook nog eens super hip.