De leukste mannen outfits voor deze zomer

We merken allemaal dat de winter nu echt voorbij is. De zon schijnt weer af en toe en soms hebben we zelfs al wat dagen dat we met zijn alle op het terras kunnen zitten. Dit betekent ook dat we weer onze zomerkleding uit de kast kunnen trekken. Maar heb jij nog wel de juiste hippe zomerkleding in je kast liggen? In dit artikel ga ik de leukste mode voor mannen toelichten. Wil je meer weten? Lees dan snel dit artikel af.

Formele outfit

Korte broeken en tanktops zijn niet het enige wat je deze zomer kan dragen. Ook een formele outfit is helemaal hip. Kies hier wel de juiste dag voor uit want als het super warm is en jij hebt je blouse aan, kan dit nogal gaan plakken. Er zijn natuurlijk wel wat alternatieve wat je aan zou kunnen doen. Zo heb je tegenwoordig een short nette broek en een lossere pantalon. Dit zit misschien iets comfortabelere als het buiten 29 graden is. Leuke schoenen zijn hier altijd instappers bij. Zorg dus dat je deze aanschaft voordat het zomer is.

Sportieve outfit

De sportieve outfit is tegenwoordig helemaal hip; en hier bedoelen we dan niet je lelijkste oude broek met oversized trui mee. Draag een hippe short van joggingbroek stof met een leuk stofje erop. Maak je outfit af met een paar instappers en een leuke armband en alle dames zullen je (stiekem) nakijken.

Jumpsuit

De jumpsuit kennen we natuurlijk allemaal. Maar deze wordt nu ook helemaal hip voor de heren. Dit is namelijk de heren trend van deze zomer. Deze outfit is ook lekker makkelijk; je trekt je jumpsuit aan en je bent klaar.

Welke kleuren

Als laatst heb ik gekeken naar de kleur die in de mode komt deze zomer. We zagen dat pastel niet alleen voor de vrouwen hip wordt/is, maar ook voor de mannen. Deze kleur hoeft je outfit niet gelijk vrouwelijk te maken; je kan dit namelijk ook kopen in een stoere hoodie. Durf jij de uitdaging aan om de kleur pastel te dragen?

 

Genoeg leuke weetjes om de zomer door te komen in de perfecte outfit. Wil je nou meer mannen nieuws? Ga dan naar Mensgoodlife.