Armbanden om cadeau te doen

Ben je zelf op zoek naar een leuke armband, of wil je er eentje cadeau doen aan je moeder, zus, of vriendin? Er zijn heel veel bijzondere, unieke armbanden van hoge kwaliteit. Je hoeft dus helemaal niet rond te lopen met dezelfde armband als duizenden anderen, of een zelfgemaakte. Kijk hieronder voor inspiratie.

Bedelarmband
Een bedelarmband is een erg leuke optie, omdat je die helemaal zelf kunt samenstellen! Start met een armband met misschien al één bedeltje, en verzamel vervolgens een armband vol herinneringen. Je kunt de bedels los kopen, dus je kunt de bedels allemaal zelf uitzoeken. En de keuze is groot, dus je vindt altijd wel een leuke. Van dieren, tot bloemen, tot bedels met een speciale betekenis. Alles is mogelijk.

Armband met speciale edelstenen
Edelstenen hebben een sterke kracht en kunnen lichamelijke en geestelijke kwalen genezen. Ze kunnen ook in armbanden of andere sieraden verwerkt worden. Elke steen heeft andere eigenschappen. Kies dus een steen met de werking waar jij behoefte aan hebt. Er zijn ook een aantal edelstenen die goed bij bepaalde sterrenbeelden passen, dus die zijn ook leuk om cadeau te doen. Je kunt leuke armbanden kopen met daarin de edelstenen verwerkt, of je koopt zelf een edelsteen en laat deze door iemand in een mooie armband verwerken.

Uitgelicht: hippe slavenarmbanden van goud

Magneetarmband
Magneetarmbanden hebben ook een speciale werking. Magneetarmbanden worden gebruikt als therapie, via de magneten worden stoffen vrijgegeven die in het bloed worden opgenomen, de magneten hebben dus een positieve werking. De therapie is omstreden, al zijn er veel mensen overtuigd van de werking. En baat het niet, dan schaadt het niet. De armbanden zijn bovendien vaak erg mooi ontworpen, bevatten vaak zelfs een kristal, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn dus een mooie toevoeging aan je outfit.

Tip: statement armbanden kun je hier goedkoop online kopen

Gegraveerde armband
Je kunt natuurlijk ook een leuke tekst in een armband laten graveren. De keuze is groot, je kunt dit bij bijna elke armband doen. Het zijn niet alleen meer de standaard metalen armbanden met een plaatje, zelf in gevlochten armbanden of leren armbanden kan al een plaatje worden verwerkt met een tekst naar keuze.