Dit waren de jongenskleding trends van het jaar 2020


2020 is nog maar net afgesloten en het nieuwe jaar is al in volle gang! Bij een nieuw jaar horen goede voornemens, nieuwe gewoontes en nieuwe trends. Voordat we ons overgeven aan deze nieuwe fashiontrends, kijken we eerst even terug op de trends van het afgelopen jaar. Welke nemen we mee het nieuwe jaar in en laten we in kast hangen en welke trends laten we liever achter in 2020? Je leest het allemaal hier!

Voorjaar

Het voorjaar was afgelopen jaar pastel gekleurd. Veel zachte kleuren werden gedragen, maar hier en daar waren harde, felle kleuren ook populair. De jongenskleding bevatte veel blauw en groen, vaak ook gecombineerd. Op de echte warme dagen kwamen de shorts tevoorschijn. Deze waren er in veel verschillende, toffe stijlen. Of je nu koos voor een denim short of voor een short van sweat stof, je zat altijd goed. Wij verwachten zeker dat dit volgende zomer weer veel te zien zal zijn. Misschien komen er dan nog wel meer leuke varianten bij, er valt oneindig veel te combineren en bedenken!

Najaar

Trends die we veel terug zagen komen richting het einde van het jaar waren de street wear en de sport wear. Deze twee waren ook steeds lastiger van elkaar te onderscheiden en liepen steeds meer in elkaar over. Waarschijnlijk waren deze trends zo populair onder de jongens, omdat ze deze kleding lekker vinden zitten. Denk bij street en sport wear aan comfortabele kleding, strakke lijnen, veel primaire kleuren en hier en daar een grafische print. De look is strak, clean en comfy. Bij deze looks is het merk van de kleding erg belangrijk. Meestal wordt deze duidelijk met een groot, opvallend logo op het shirt of de broek. Een ander belangrijk onderdeel van kindermerkkleding met een street wear look zijn de sneakers. Deze zijn groot, stoer en opvallend. Ook het merk is op de sneakers goed te zien. Helaas zullen we deze zomer nog erg veel binnen zitten, en zullen de nieuwe trends zich hierop aanpassen. Doordat we allemaal nog steeds veel thuis zijn, verwachten we dat deze trend alleen nog maar meer te zien zal zijn komend jaar.